28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:07
No menu items!

Marcel Ciolacu despre George Simion: Nu merită să fie în turul 2 la prezidențiale

spot_img

Premierul Marcel Ciolacu susține că liderul AUR nu merită să intre în turul doi în finala prezidențială deoarece „nu se califică pentru ultima etapă în care românii vor decie președintele țării”.

Președintele PSD consideră că simion nu merită să ajungă până în finala la prezidențiale.

„Nu cred că merită Simion să fie în turul 2 pentru cea mai înalta funcție în statul român (…) Așa cum se manifestă în acest moment, nu-l califică pentru a se înscrie în ultima etapa ca românii să decidă cine este președinte”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Întrebat de propria candidatură, din partea PSD, Ciolacu a precizat că alegerea candidatului PSD se va face în partid, prin vot, dar nu exclude ca el să fie alesul. mai mult, premierul crede că viitorul președinte al României va fi un om „de stânga”.

„Ce pot să vă spun cu certitudine e că nu o să fac greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţia ai PSD. Toţi cei care au pierdut alegerile, şi s-au pierdut 4 rânduri de alegeri, au făcut greşeli, nu au luat decizia corectă în momentil respectiv . Eu nu o să mă las angrenat şi împins de cineva să iau o decizie pe care eu nu mi-o doresc sau nu cred că este bună pentru români, dar cu ceryitudine vă pot spune că România va avea un preşedinte de stânga. (…) Mi-aş fi dorit să văd un prim-ministru de dreapta care să facă reformele în zona administrativă. E un mit că reformele sunt făcute de partidele de dreapta. Nu e nicio problemă, voi face eu reformele. Îmi asum şi reformele de dreapta”, a declarat Ciolacu.

M. Nedelcu