6.5 C
București
luni, 4 martie 2024 - 1:30
No menu items!

Luna Plină în Leu și pasiunea pe care o așteptați

spot_img

Dezideriu

Gata, v-ați trezit din beția iubirii de Valentine’s Day? Răspunsul corect este: nu. Pentru că miercuri, 16 februarie, are loc ceea ce numim generic Lună Plină. De data asta, în constelația Leului, de unde și bănuiesc că abia începeți să vă îndrăgostiți și să lăsați la liber demonstrațiile de forță.

Pentru corectitudinea pseudo-științifică, trebuie să menționez că Luna Plină este acel moment magic al lunii când avem un surplus de energie, când s-ar putea să nu dormim foarte mult (și poate ar fi mai bine să nu ne alarmăm sau să ne îngrijorăm aiurea, organismul uman nu trebuie să doarmă în fiecare noapte câte ore ne imaginăm noi), să avem senzația că trebuie neapărat să pornim la drum și să facem ceva impresionant. Și toate astea sunt dublate, pentru că Leul este un personaj dramatic, spectaculos, teatral, dramatic, generos și dramatic. Și nu știu dacă am zis de cât de dramatic e. Iar acum avem toți posibilitatea să împrumutăm din această abordare, să redescoperim iubirea, îndrăgosteala, cheful de viață (o să vedeți în săptămânile care urmează că viața va reveni ușor-ușor la normal, cel puțin pe un plan).

Dar, pentru că nu putem să privim harta momentului în maniere unidimensionale (de tip – când e Mercur retrograd, e rău, când nu e Mercur retrograd, e bine), trebuie să privim și aspectele din ecuație. Și aici avem o superbă alăturare a războinicului Marte și a superbei Venus (vorba bine, sunt vreo 460 grade Celsius pe planeta asta), care vine la pachet, din punct de vedere astrologic, cu o puternică tendință spre intimitate și pasiune. Deci tot ce faceți cu energia Leului în treburi de dragoste pare să fie dublat de Marte și Venus, care cer împreună pasiune, implicare, acum, nu peste o săptămână, cum sunt obișnuiți Capricornii, cu planuri stabilite din timp (glumesc, știți că iubesc și Capricornii).

Și totuși, pentru că nu ar fi frumos dacă am vorbi doar despre ce lapte și miere o să curgă, trebuie să menționăm că Leul poate deveni și ușor tiranic în anumite momente și contextul astral actual poate alimenta o nevoie de a demonstra forță și putere. E posibil să vedeți oameni care vor simți nevoia să se încordeze și să facă pe interesanții, la fel cum e posibil să vedeți oameni care se bucură în mod real de viață și preferă să alimenteze partea artistică (tot o delicatețe a energiei zodiei Leu).

Altfel, un context destul de puternic, intens, dar pentru că se cere și din partea voastră. E destul pentru toată lumea, doar aveți grijă ce faceți cu energiile pe care le accesați acum. Puterea nu se ia cu forța, puterea este dată celui ce nu simte nevoia să demonstreze nimic, dar lucrează în tăcere. Și nu, nu e nimeni „buricul Universului”, deci băgați-vă-ți mințile în cap!