28 C
București
marți, 9 august 2022 - 1:20
No menu items!

Incident grav în Cluj. Un elev ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de un profesor. Poliția a deschis o anchetă

spot_img

Un elev de clasa a şasea din Turda ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz, până în prezent nefiind depusă nicio plângere privind incidentul care s-ar fi petrecut în şcoală.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj.

Conform sursei citate, cazul se află în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Cluj.

„Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ”, a precizat Poliţia.

Presa locală a relatat că băiatul, elev în clasa a VI-a la Şcoala „Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda, ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică, în timpul orei.

                                                                                                                 Adina Silav