6.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 3:49
No menu items!

Luna Nouă în Vărsător și surprizele voastre pentru voi

spot_img

Și dacă vi se pare că parcă ați mai mânca puțin și parcă ați mai și dormi puțin, exact, suntem din nou la moment de Lună Nouă. De data aceasta, în Vărsător, o Lună Nouă originală, excentrică, ciudată, imprevizibilă, ca atunci când toată lumea știe că iar am ieșit să beau și eu de fapt am fost acasă și am dormit toată noaptea ca lemnele – Șoc! Groază! Breaking News!

Altfel, sunt sigur că e mai puțin șocantă pentru voi energia asta, deși s-ar putea să asistăm la diverse surprize în perioada următoare, dată fiind natura exotică a Vărsătorilor de a… orice, practic. Ei așa trăiesc, așa gândesc, așa există și oricine poate să suporte existența în ritmul ăsta este binevenit să rămână, nu?

Ca o coincidență, astăzi se face trecerea și în noul an chinezesc, Anul Dragonului de Lemn, un alt prilej să primiți alerte și alarme pe telefoane care să vă anunțe că (iar) se schimbă energia și iar se deschid portalurile și iar… chiar, mai țineți minte cum s-au schimbat viețile voastre ultimele dăți când ”s-au deschis portalurile magice” și când trebuia să înceapă să plouă cu bani și averi și fericire peste voi?

Luna Nouă, vă amintesc, este un moment în care motoarele sunt turate la minim, pentru că organismul are nevoie să își dozeze cu atenție eforturile și să își refacă rezervele pentru următoarele două săptămâni când, ca de obicei, urmează Luna Plină. Până atunci, legenda spune că puteți să porniți proiecte noi, să inițiați treburi la care vă gândiți de mult timp, să vă concentrați pe ce vă interesează și să treceți la fapte. De asemenea, pentru că energia acestei luni este conexată cu zodia Vărsătorului, cel mai puternic aliat al vostru în ecuație ar putea fi originalitatea. Cum era vorba – gândiți în afara cutiei, dar nu părăsiți incinta! – sau ceva de genul ăsta. De altfel, acum aveți ocazia să împrumutați din elementele Vărsătorului și să vedeți cum este această energie pentru voi, poate vă place, poate vă dați demisia și vă apucați de lustruit plăci de surf în Australia, cine știe…

 Și pentru că Vărsătorul este asociat și cu tot ce ține de tehnologie, bănuiesc că vom avea câteva subiecte sau știri pe temele astea și s-ar putea să fie mai interesante despre articolele cu ”NASA A SCHIMBAT ZODIILE!!!!!!!”, articole menite să vă atragă atenția, clickurile și să vă lase cu nimic.

Altfel, mai sunt și alte planete relevante în perioada asta, nu doar Luna, poate chiar Marte și Pluton, care se vor apropia foarte mult săptămâna asta și care ar putea lansa din nou niște mesaje de tip amenințări sau aluzii la diverse forme de amenințări la nivel internațional. Sigur, trebuie înțeles că astfel de momente au loc frecvent și nu se întâmplă mare lucru în urma lor, deci nu vorbim despre elemente bătute în cuie, dar vorbim despre tendințe, instrumentul principal în astrologie. Că la un moment dat sper că o să vă plictisiți să auziți că iar vine ghinionul peste voi, doar pentru că sunteți zodia X sau Y. 

Dezideriu #mercurretrograd