7.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 5:09

Ludovic Orban va conduce ședința moțiunii: “Cîțu nu-și dă demisia. Ține foarte mult la funcție”

spot_img

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat, joi, că va conduce, marțea viitoare, ședința plenului Parlamentului, în care parlamentarii sunt așteptați să-și exprime voturile pe moțiunea de cenzură a PSD pentru demiterea Guvernului Cîțu. “Vă informez că, în bună înțelegere cu președintele Senatului, ședința de marți va fi condusă de președintele Camerei Deputaților. Ca să evităm lupte de K1 la microfon“, a spus Orban. El și-a continuat declarațiile de presă cu atacuri în rafală la adresa lui Florin Cîțu. 

“Cine seamănă vânt, culege furtună (…)O prostie mai mare nu putea să fie decisă. Părerea mea e că singura soluţie benefică pentru România (n.r. – refacerea Coaliţiei)”, a declarat Ludovic Orban.

Fostul preşedinte al PNL a punctat faptul că întreaga muncă a fostei conduceri a partidului a fost în zadar, din cauza unor „decizii stupide” ale lui Florin Cîţu.   

„Criza declanşată de Cîţu probabil cu acordul lui Iohannis, a aruncat Romania în criză”, a completat fostul preşedinte al PNL.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre o posibilă demisie a lui Florin Cîţu înainte de moţiunea de cenzură, Orban a punctat: „Florin Cîtu este un pion care poate fi sacrificat oricând şi refolosit în alte scopuri. Dacă îsi dă demisia nu va mai fi el premier interimar, ceea ce mă îndoiesc. Domnul Cîţu ţine foarte tare la funcţie”, a mai spus Ludovic Orban.

Raluca Dan