19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 21:40

Ludovic Orban se așteaptă la o candidatură a lui Florin Cîțu la funcţia de preşedinte al PNL. “E liber la competiţie”

spot_img

Ludovic Orban a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută în județul Mureș că se așteaptă să îl aibă contracandidat la funcția de președinte PNL pe Florin Cîțu și că nu ar fi deloc o surpriză depunerea candidaturii premierului.

„Este evident că există această aşteptare, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în judeţul Mureş

Data la care va avea loc Congresul PNL este 25 septembrie.

“E liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”, a declarat Orban.

Florin Cîţu a evitat până în prezent să anunţe o candidatură oficială la conducerea PNL.

“După ce se dă startul atunci vom vedea mai mulți candidați și este bine. Competiția este bună”, a declarat Florin Cîțu.