24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:06

VIDEO Poliția are un cerc de suspecți în cazul atacului mafiot de la Arad. Au fost vizionate imaginile de pe camere și mai mulți martori, audiați

spot_img

Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad. Un dispozitiv exploziv plasat în maşină şi acţionat de la distanţă, e principala ipoteză pe care o cercetează anchetatorii. Mai multe persoane au fost deja audiate și au fost ridicate probe de la fața locului, care vor fi analizate în laborator.

Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și au prelevat probe de la locul exploziei

“Toate persoanele care ar putea avea legătură cu acest tragic eveniment vor fi audiate – vorbim aici de martori, martori oculari care au asistat la acest tragic eveniment”, a declarat Georgian Drăgan sâmbătă la Digi24.

În plus, el a precizat că anchetatorii au format deja un cerc de suspecți în acest caz.

“Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză”, a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Ioan Crișan s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce ar fi băut o cafea la o cafenea din zonă. Martorii ar fi spus că în momentul în care a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura a fost extrem de puternică, iar mașina pur și simplu s-a dezmebrat, bucăți din ea sărind la zeci de metri distanță.

Omul de afaceri de la Arad care a murit carbonizat după ce bolidul său a explodat, ar fi primit unele avertismente, ceea ce ar ridica suspiciuni legate de cercul său relațional. În urmă cu ceva timp, casa i-a fost spartă și incendiată, a dezvăluit Radu Tudor la Antena3. Altădată, i-ar fi fost furată o sumă colosală, 400.000 de euro cash, aflați într-un seif.

Ioan Crișan deţinea din 2007 singura crescătorie din ţară de somn african și printre puținele din Europa, crescătorie amenajată în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. Aici au fost amenajate zeci de bazine cu apa termala unde cresc sute de tone de somn african