10.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 19:21

Ludovic Orban și-a tras consilier pe sport un culturist cu firmă de pază. Are nevoie de sfaturi sau de protecție informativă?

spot_img

Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a adus consilier pe probleme sportive, dar nu p eoricine, ci pe un culturist cu firmă de pază și protecție.

Noul consilier personal pe probleme de sport al liderului liberalilor este președintele Federației de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean. Greu de înțeles de ce are nevoie Ludovic Orban de un sfătuitor în domeniul sportului, și nu al politicii sau al economiei. Mai ales că PNL are vicepreședinți care se ocupă fiecare de câte un domeniu. Iar de sport, tineret, educație se ocupă vicepreședintele Dan Motreanu.

Surse liberale ne-au explicat că, de fapt, Gabriel Toncean va asigura mai degrabă zona de protecție a liderului PNL, ținând cont că președintele Federației de Culturism este copatron al unei firme de pază și protecție, Lex Guard Security. Potrivit paginii de internet a agenției de pază, „LEX GUARD SECURITY este o structură specifică de apărare, pază şi protecţie, ce operează atât pe raza județului Mureș cât şi la nivel naţional, dispunând de personal specializat şi o logistică modernă, cotată ca fiind la cele mai înalte standarde din domeniu”. Serviciile pe care le oferă firma sunt: intervenție rapidă, monitorizare, sisteme de securitate, transport însoțire valori, pază fond forestier. De asemenea, firma oferă servicii complete de securitate, precum și instalare de sisteme de securitate. Mai mult decât atât, potrivit descrierilor, „toţi agenţii care alcătuiesc echipajele de intervenţie ai LEX GUARD SECURITY sunt sportivi practicanţi ai diferitelor sporturi (lupte, haltere, culturism, arte marţiale, etc.), având la dispoziţie în permanenţă o sală de sport ultramodernă, pentru menţinerea tonusului muscular şi a condiţiei fizice. Echipa managerială este compusă din personal cu o vastă experiență în domeniul securității și a informațiilor”. De altfel, Gabriel Toncean este foarte activ nu numai în zona de fitness, ci și în domeniul sporturilor de contact.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că, la ședința de luni, unde și-a prezentat noul consilier, Ludovic Orban a avut o ieșire furtunoasă la adresa unui membru al PNL, spre care a aruncat cu telefonul mobil, distrugându-l.

Valeriu Motoc