21.9 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 10:43
No menu items!

Liderul AUR, George Simion, după ce un coleg a fost prins cu droguri la poarta Parlamentului:”Cu siguranță nu va fi propunerea noastră de prim-ministru”

spot_img

George Simion, liderul AUR, spune că partidul său așteaptă o concluzie a anchetei, după care va fi luată o decizie. Un angajat de la grupul aprlamentar AUR, purtător de cuvânt al formațiunii, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat cu substanțe interzise asupra lui chiar la intrarea în Parlament, vineri dimineață.

În urma controlului corporal făcut la filtrul de la intrarea în Parlament, asupra lui Mircea Gheorgheosu a fost găsit un plic cu substanțe interzise. El a declarat că este canabis și este pentru consum propriu.

Documentele întocmite au fost transmise către DIICOT, astfel încât procurorul să dispună, prin ordonanță, analizarea substanței. Membrul AUR nu a fost reținut.

George Simion a declarat că după concluziile anchetatorilor, partidul va lua o decizie în cazul lui Mircea Gheorgheosu a avut și o remarcă ironic-subtilă pe marginea subiectului:

Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”.

Președintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că AUR trebuie să ia măsuri în acest caz, dar situația va fi discutată și în Comisia de disciplină.

Emanuel Stan