17.5 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 6:20
No menu items!

Lider sindical: Este posibil ca anumiţi incitatori să se fi infiltrat în grupurile de profesori

spot_img

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, Marius Nistor, a declarat, joi, că este posibil ca anumiţi incitatori să se fi infiltrat în grupurile de profesori, unii chiar motivaţi politic şi anunţă că le-a cerut colegilor să fie atenţi la astfel de situaţii şi mesaje.

Marius Nistor a fost întrebat, joi, la Antena 3, dacă există agitatori printre colegi şi a afirmat: ”S-ar putea să fie. Nu pot să controlez. Daţi-mi voie, nu pot să controlez ce apare pe grupurile de Facebook, pe grupurile profesorilor. Eu încerc să plec de la buna credinţă, discutând clar cu liderii noştri de sindicat şi cu membrii noştri de sindicat şi le cer categoric orice intervenţie externă, orice intervenţie politică să fie respinsă ferm. Nu acceptăm aşa ceva sub nicio formă”.

Întrebat dacă s-au încercat intervenţii politice în actualul protest, Nistor a precizat: ”Nu am de unde să ştiu. Pesemne că unii şi-ar dori să profite de această mişcare. Le-am cerut colegilor noştri în permanenţă să fie atenţi la aşa ceva”.

                                                                                                                   Adina Silav