10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:56
No menu items!

Lider PNL Vaslui: „Premierul Florin Cîțu a girat fraudarea alegerilor interne!”

spot_img

Scandal la PNL Vaslui, după alegerile de vineri, la care a fost ales ca președinte de filială fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, susține că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii, „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”.

Liberalul a precizat că va contesta aceste alegeri, în conformitate cu reglementările interne ale partidului.

„Mi se pare absolut necesar să prezint ce s-a întâmplat în această, poate, cea mai neagră zi din istoria PNL Vaslui, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri. A fost un proces electoral fraudat, fără măcar a se face eforturi de a masca acest lucru. Şi mai grav de atât, putem spune că această fraudă a fost girată prin prezenţă de către domnul prim-ministru Florin Cîţu”.

Liderul PNL Vaslui mai afirmă că în ultimele zile, înainte de alegeri, toți membrii marcanți din județ „au suferit presiuni din partea grupării Tătaru”.

„Este inacceptabil ce s-a întâmplat şi, dacă am lăsa lucrurile aşa, am avea în următorii patru ani un lider al PNL Vaslui, ilegitim, care ştie că poate să îşi ţină scaunul cu forţa pentru cât timp îşi doreşte el. Acest lucru nu ar însemna altceva decât distrugerea PNL Vaslui. Faptele de astăzi ale grupării lui Nelu Tătaru rămân, cu siguranţă, ca o pată neagră pe imaginea PNL Vaslui, o pată pe care va fi foarte greu să o ştergem. Acesta a ales să umilească public organizaţia doar pentru a rămâne în scaun”.

Deputatul Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al filialei PNL Vaslui, ]n prezența premierului Florin Cîţu, care le-a transmis delegaţilor că Tătaru este alegerea cea mai potrivită pentru organizaţia liberală vasluiană.

E. Stan