0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 9:42
No menu items!

FOTO Tânărul mort în explozia de la Petromidia avea 32 de ani. Era căsătorit de trei ani și avea un copil mic

spot_img

Ultimul mesaj postat pe facebook de Iulian Atanasiu este din data de 1 iulie. “Cine se trezește de dimineață, lucrează în ture”.
“Mai bine nu era tura ta!” i-au scris prietenii pe pagina de socializare după aflarea veștii că Iulian Atanasiu a murit carbonizat în explozia urmată de incendiu de la Petromidia care a avut loc vineri, la prânz.

Iulian Atanasiu avea doar 32 de ani, era căsătorit de trei ani și avea un copil mic. Soția lui lucrează tot la Rompetrol.

Cei care l-au cunoscut pe Iulian Atanasiu sunt în stare de șoc, iar pagina lui de facebook este plină de mesaje de condoleanțe.

„Ai fost, vei fi, şi vei rămâne în sufletul nostru: un prieten desăvârşit, un naş excepţional şi nu înainte de toate un om printre oameni”, este unul dintre sutele de mesaje de pe pagina de socializare.

Și directorul Rompetrol Felix Crudu a scris ”Un băiat tânăr şi pe calea asta transmit condoleanţe familiei.”

„Iulian Atanasiu adio prieten drag, cand m-am uitat pe cer cu ochii plini de lacrimi si am vazut acel nor in forma de vultur cu aripile deschise m am gandit la tine si la felul tau de a fi si cat de mult iti placea fotografia”.

“Odihneste te in pace si, de acolo sus, arata ne in continuare cele mai frumoase peisaje. Adio…”

În explozia care a avut loc la Rafinăria Petromidia au mai fost răniți cinci muncitori, unul fiind în stare gravă.