10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024 - 15:12
No menu items!

Lazăr, preşedintele FNA, bănuieşte că e filat și a făcut solicitare către procurorul general Scutea

spot_img

Gigel Lazăr, preşedintele Federaţiei Neguvernamentale Antidrog, are suspiciuni că ar fi filat, astfel că îi cere procurorului general să-i comunice dacă face obiectul vreunui dosar penal.

Conform DCNews, Gigel Lazăr a relatat că bănuielile i-au apărut în momentul în care camera web a laptopului s-a închis brusc.

„De dimineaţă, mi-a spus doamna care face curăţenie în clădirea unde am biroul: ‘vedeţi că e o maşină şi mi se pare ciudat că tot se uită cei din ea spre apartamentul pe care îl aveţi la CIADO’. Eu am luat-o ca idee dar partea ciudată abia acum vine: lumina de la camera web a laptopului meu era aprinsă în acel moment, asta cu toate că eu nu am folosit şi nu folosesc aplicaţii gen Skype, etc… În materie de laptop folosesc doar mailul, Facebook şi cam atât. Dacă mă bagi în zona de imagini, etc… mă pierzi. Moment în care zic: ‘dă-o încolo, nici măcar la mine în casă, în biroul meu nu mai am intimitate’. În secunda doi s-a stins lumina de la camera web. Cobor ca să văd cine sunt cele două persoane din faţă. Nu mai erau”, a povestit Gigel Lazăr.

Președintele FNA i-a solicitat procurorului general să i se comunice „daca se află în situatia de a fi implicat intr-un dosar penal ce necesita supravegherea ambientala in interiorul sediului Federatiei„, conform sursei citate.