27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:15
No menu items!

Johnny Depp, divorț în vremea pandemiei: Bani, fecale și Machiavelli (The Guardian)

spot_img

Un proces de o virulență neobișnuită se desfășoară la Hollywood. După ce Johnny Depp a susținut că a pierdut o avere și că a păcălit de proprii săi manageri, săptămâna viitoare vine rândul lui Amber Heard să vorbească. În cea de-a doua săptămână a procesului, starul din Pirații din Caraibe a bifat probe care îl avantajează serios. Martorii chemați de avocații săi, printre care mulți angajați, au negat că Depp ar fi fost violent și au descris-o pe fosta sa soție, Amber Heard, ca fiind abuzivă, scriu jurnaliștii The Guardian, care urmăresc de două săptămâni audierile.

Depp a declarat instanței că a pierdut 650 de milioane de dolari câștigați din faimoasa peliculă Pirații din Caraibe și a fost îndatorat cu taxe de 100 de milioane de dolari. El și-a acuzat foștii manageri de afaceri că au furat sume mari. Fostul asistent personal al Depp, Stephen Deuters, nu era un fan al lui Heard, a aflat instanța, dintr-un mesaj în care o descria drept un „ponei de spectacol sociopatic” și un „stăpân machiavelic”.

Rareori, spălarea publică a rufelor a fost atât de vizibilă într-un proces de nivel înalt, scriu jurnaliștii The Guardian. Heard a vorbit despre un depozit de bani „pe pat” într-o dimineață și un terrier care nu și putea controla fecalele, pe nume Boo. Hilda Vargas, o menajeră care lucrează pentru Depp de 30 de ani, a fost „îngrozită și dezgustată” să găsească „o grămadă mare de fecale” pe pat. A fost o „lipsă de respect”, a adăugat ea. Pentru ea era clar că excremente erau umane. Depp a spus că este convins că Heard „sau una dintre cohortele ei” a fost implicată în „incidentul de defecare”.

Vehemența mărturiei unei asistente personale a lui Heard i-a descurajat pe avocații fostei soții să mai ceară lămuriri. Femeia a acuzat-o ca i-a furat propria experiență de a fi victimă a violenței sexuale și a transformat-o într-o poveste proprie. Ea s-a descris ca „supraviețuitoare a violenței sexuale”, adăugând că este foarte grav să afirmi poziția asta, dacă nu ești o victimă. Și-a amintit, deasemenea, că a primit mesaje care arată beția, abuzul și incoerența fostei sale angajatoare, între orele 2 și 4 dimineața.

Așteptările au crescut când și-au făcut apariția fostele partenere are lui Depp, Winona Ryder și Vanessa Paradis, care însă nu au mai depus mărturie după ce NGN a renunțat la afirmația că starul a lovit alte femei. Paradis, care a locuit cu Depp timp de 14 ani și are doi copii din relația lor, a spus: „În toți acești ani, am cunoscut că Johnny este o persoană amabilă, atentă, generoasă și non-violentă.”

Procesul va fi programat într-o a patra săptămână, iar unii martori-cheie trebuie să depună mărturie. Heard, care a ascultat în fiecare zi mărturiile urmează să fie chemată la bară  luni.