28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 15:45
No menu items!

Jennifer Aniston, dezvăluiri despre Matthew Perry: cu câteva ore înainte să moară era „fericit și sănătos”

spot_img

Într-o dezvăluire sfâșietoare, actrița Jennifer Aniston a dezvăluit că a vorbit cu regretatul ei coleg de scenă, Matthew Perry, cu doar câteva ore înainte de moartea acestuia. Aniston insistă că Perry părea „fericit și sănătos”.

Perry, care l-a interpretat pe îndrăgitul Chandler Bing în „Friends”, a fost descoperit fără reacție într-o cadă cu hidromasaj la reședința sa din Los Angeles pe 28 octombrie. În vârstă de 54 de ani, moartea actorului i-a lăsat pe fani și colegi în doliu după pierderea unui talent cunoscut pentru spiritul și farmecul său.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Variety, Aniston a exprimat că ultimele momente ale lui Perry au fost pline de pozitivitate. „El era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat. Se punea în formă. Era fericit – asta e tot ce știu”, a împărtășit ea. Dezvăluirea adaugă un strat emoționant ultimelor ore de viață ale lui Perry, punând la îndoială presupunerile inițiale despre circumstanțele care au înconjurat moartea sa.

Aniston a continuat, dezvăluind detaliile ultimei sale comunicări cu Perry: „Îmi trimiteam literalmente mesaje cu el în acea dimineață, amuzant Matty. Nu avea dureri. Nu se zbătea”. Aceste declarații oferă o privire asupra unei laturi a lui Perry pe care publicul poate că nu o cunoștea, întrucât actorul ar fi făcut schimbări pozitive în stilul de viață.

Reese Witherspoon, colega lui Aniston în „The Morning Show” și invitată ocazională la „Friends”, a făcut ecoul acestui sentiment, subliniind importanța ca fanii să înțeleagă că Perry se afla într-un loc mult mai bun înainte de deces. „Vreau ca oamenii să știe că era cu adevărat sănătos și că se făcea sănătos”, a subliniat Aniston. „Era într-o urmărire. A muncit atât de mult. Chiar a avut parte de o situație dificilă”.

Perry fusese deschis în legătură cu luptele sale cu dependența de alcool și droguri înainte de decesul său. În cartea sa de memorii din octombrie 2022, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” (Prieteni, iubiți și marele lucru teribil), el a recunoscut sprijinul neclintit al lui Aniston în momentele dificile. Aniston, care i-a întins frecvent mâna, a jucat un rol semnificativ în lupta lui Perry împotriva dependenței.

Reflectând la timpul petrecut împreună pe platoul de filmare al serialului „Friends”, Perry a scris despre o confruntare de impact cu Aniston despre consumul său de alcool. „Ea a fost cea care a întins cel mai mult mâna. Îi sunt foarte recunoscător pentru asta”, a recunoscut el. Dezvăluirea face lumină asupra profunzimii prieteniei lor și a provocărilor cu care s-a confruntat Perry, chiar și în timpul apogeului carierei sale.

În timp ce fanii și industria de divertisment se confruntă cu pierderea lui Matthew Perry, aceste dezvăluiri oferă o perspectivă nuanțată asupra ultimelor momente ale actorului, subliniind importanța bunăstării mentale și fizice. Moștenirea îndrăgitului star din „Friends” va trăi, fără îndoială, prin râsetele și bucuria pe care le-a adus milioanelor de telespectatori din întreaga lume.

 

Amalia Alessandra