15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:36
No menu items!

Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis. Reacția actorului

spot_img

Actorul Jim Carrey s-a declarat „profund întristat” şi a prezentat condoleanţe familiei fostei sale iubite, Cathriona White, care a fost descoperită moartă, în noaptea de luni spre marţi, în reşedinţa ei din California, relatează cnn.com.

Marţi, starul hollywoodian a dat publicităţii o declaraţie de presă. „Sunt profund întristat de moartea dulcei mele Cathriona”, a spus Jim Carrey, a cărui relaţie cu Cathriona White a început cu trei ani în urmă.

„Era cu adevărat o persoană amabilă, o floare irlandeză delicată, prea sensibilă pentru acest sol, pentru care să iubeşti şi să fii iubit însemna totul. Inima mea este alături de familia şi prietenii ei şi de toţi aceia care au iubit-o şi au ţinut la ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger „, a spus actorul nord-american în vârstă de 53 de ani în declaraţia de presă.

Paramedicii care au ajuns la reşedinţa pe care Cathriona White o deţinea în Sherman Oaks, California, în noaptea de luni spre marţi, au constatat decesul acesteia, la vârsta de 30 de ani, a precizat locotenentul Fred Corral de la Biroul de medicină legală din Los Angeles.

„Raportul nu este complet, dar pare că e vorba de o sinucidere”, a spus Fred Corral.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele „Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi „Masca”. Carrey a fost primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei „Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum „Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, „The Truman Show”, „Eu, cu mine şi Irene”, „Dumnezeu pentru o zi” şi „Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.