-2.6 C
București
luni, 6 februarie 2023 - 1:57
No menu items!

Inspirați de mesajul lui Dan Motreanu, delegații vor purta în piept cocarde surpriză, la Congresul PNL

spot_img

Ziua Congresului PNL a sosit și se arată a fi la fel de tensionat după cum, de altfel, s-a derulat și campania electorală, o campanie cu multe scandaluri, dezvăluri și atacuri sub centură. Iar mesajul transmis de unul dintre cei mai influenți lideri PNL cu doar câteva ore de startul Congresului a creat un adevărat cutremur.

De-a lungul campaniei, mulți dintre membri și au exprimat dezamăgirea pentru cum au înțeles unii dintre colegii lor să își susțină candidatul.

Delegații care vor fi la congres și care îl susțin pe Ludovic Orban se vor afișa purtând în piept cocarde cu mesajul: „Liber sunt, NESUPUS”, făcând referire la mesajul extrem de dur transmis vineri seara, pe facebook, de Dan Motreanu, unul dintre cei mai influenți lideri PNL.

„De la fostul PDL am luat vasalitatea față de șef/președintele partidului, faptul că i se permite orice, chiar și când acesta ia decizii controversate, lipsa spiritului critic, punerea la îndoiala și dezbaterea unor decizii, caracteristica “politicii de gașcă” – toate atât de străine de spiritul PNL și de cel al unei organizații democratice. Un partid în care loialitatea se manifestă față de persoană și din ce în ce mai puțin față de principii, valori, reguli și care se plasează departe de electorat, nu este pe un drum bun!”, se arată în lungul mesaj al lui Dan Motreanu.

                                                                                                           C.D.