9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 11:33
No menu items!

Inspector școlar, după acuzațiile Alinei Gorghiu: “Să construiești o imagine bazată pe minciună, ori îți arată disperarea, ori că ești complet neprofesionist”

spot_img

Inspectorul școlar din Argeș, Elena Murguleț, susține că acuzațiile Alinei Gorghiu, că ar fi înscris elevi în PNL, sunt false. “Sunt alegeri interne în partid, suntem în echipe diferite și cum n-a putut să îmi găsească neconformități cu ce fac eu la inspectorat, a găsit de cuviință să îmi arunce pe spate lucruri de genul acesta”, precizează Murguleț.

Inspectorul școlar Elena Murguleț s-a arătat siderată de atacul Alinei Gorghiu.

„Doamna Gorghiu a verificat lucrul acesta? Ați întrebat-o pe doamna Gorghiu dacă a verificat această premisă? Eu nu amestec lucrurile. Dacă doamna preia informații pe care nu le poate proba, pe care nu le poate asocia cu mine, atunci este o problemă”, a declarat Murguleț pentru Edupedu.ro.

Inspectorul școlar a menționat că nu a avut niciodată discuții despre înscrierea copiilor în partid.

„Ăsta este motivul pe care mine mă înspăimântă, să construiești o imagine bazată pe minciună. Ori îți arată disperarea, ori îți arată faptul că ești complet neprofesionist și că te joci cu opinia publică și cu vorbele”, a mai spus Murguleț.

Inspectorul Școlar din Argeș a reacționat după ce senatorul PNL, Alina Gorghiu, a cerut demiterea sa ”de urgență” pentru că ar fi înscris elevi de liceu în partid.

“Presa locală argeșeană semnala, la sfârșitul săptămânii trecute, o situație revoltătoare. Pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Pitești, inspectorul școlar general “a înscris elevi de liceu în partid, deși conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanți până la 31 decembrie”. Acuzația de falsificare a convocatorului este gravă, însă atunci când elevii devin instrumente în bătăliile politice interne, cu sprijin de la șefa liberală a învățământului argeșean, se impun măsuri radicale de urgență ”, a scris, luni, pe Facebook, Gorghiu.

Și asta după ce la filiala Argeș a PNL au avut loc alegeri pentru șefia acesteia. Elena Murguleț a susținut un alt candidat, decât cel susținut de Alina Gorghiu.