17.6 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 17:29

Încurajat de Boc, Cîțu lasă din nou să se înțeleagă că ar candida la șefia PNL: Mă onorează şi mă responsabilizează

spot_img

Premierul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, un nou mesaj despre o eventuală candidatură a sa la șefia PNL, după ce Emil Boc a spus despre el că “este viitorul României și al Partidului Liberal”, relatează DC News. 

În primul rând, nu avem un Congres al PNL. În al doilea rând, opinia domnului astăzi primar, fost preşedinte de partid, fost premier, este una care mă onorează şi, bineînţeles, mă responsabilizează. Dar vom discuta despre toate aceste lucruri atunci când vom avea un calendar pentru congres“, a transmis, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, premierul Florin Cîţu.

Ce a afirmat Emil Boc

“Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care preiau ștafeta și duc ștafeta mai departe. Asta este viața politică: să ai în echipă întotdeauna oameni capabili să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României și al Partidului Liberal. (…) Nu sunt în afara unui partid politic și voi susține o echipă care să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Florin Cîțu are multe argumente, nu știu dacă va candida sau nu, dar are multe argumente prin care poate duce și partidul, și România în Europa pe care ne-o dorim cu toții și de a aduce Europa mai mult la noi acasă, pentru că un proiect de țară major și în care crede și Florin Cîțu este să ne aducem românii acasă, pentru că resursa umană este cea mai importantă resursă a planetei (…)

Oameni care să scoată ce-i mai bun dintr-o națiune sunt rari, or Florin Cîțu  este un om care poate să scoată ce este mai bun din România”, a declarat, recent, primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Raluca Dan