32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 18:57

Ludovic Orban se gândește la prezidențialele din 2024

spot_img

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Galați, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, că, atâta timp cât și-a asumat candidatura pentru un nou mandat în fruntea PNL, nu exclude și o candidatură a sa la șefia statului, însă a punctat că mai este mult până la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024. 

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare roade pentru România. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români. Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că, odată ce candidez la preşedinţia PNL, nu scot din calcul şi această perspectivă”, a spus Orban.

Orban a mai spus că până acum nu a luat nicio decize raportându-se la interesul său personal și că a decis mereu raportându-se la ceea ce a considerat că este mai important pentru România şi pentru Bucureşti.

Raluca Dan