8.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 4:39

Incident armat la Londra, probabil atac terorist. Live text

spot_img

20.41 Filmul evenimentului: Atacatorul a venit în viteză cu mașina de la un capăt al podului și a lovit grupurile de oameni de pe trotuare. La celălalt capăt al podului, a abandonat mașina, a intrat în perimetrul Parlamentului și a atacat polițistul, apoi a fost împușcat.

20.37 Bilanțul anunțat de Scotland Yard: Patru persoane decedate, inclusiv atacatorul și polițistul care a fost înjunghiat.

17. 46 Poliția britanică a anunțat că pornește de la prezumția unui atac terorist, până la strângerea unor date complete

17.34 BBC: Simultan, au avut loc două incidente coordonate în zona Westminster. Un bărbat a atacat un polițist cu un cuțit, iar un autoturism a lovit un grup de oameni.

17.14 Reuters: Un atacator a fost împușcat de Poliție. Zona era foarte aglomerată la momentul atacului. Transportul public în zonă a fost oprit.

Cel puțin 12 persoane au fost rănite în Londra, pe podul Westminster, în apropierea Parlamentului britanic, potrivit Reuters și BBC. În zonă s-au auzit o bubuitură puternică și focuri de armă.

Echipaje de prim-ajutor sunt la fața locului.

V.B.