Incendiu violent în Chiajna, la blocuri de locuințe. FOTO/VIDEO

Un incendiu extrem de puternic s-a produs, vineri, la prânz, în Chiajna, unde trei blocuri de locuințe ard pe strada Toamnei.

Flăcările puternice afectează, la ora redactării acestei știri mansarda a două blocuri lipite, dar flăcările se propagă și la al treilea bloc, scrie Observator de Ilfov.

ISU București-Ilfov a trimis la fața locului 20 de autospeciale de stingere și cinci autoscări, relizându-se dispozitivul pentru stingere și protecție a celui de-al treilea bloc.

Au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru căutarea persoanelor surprinse. Pompierii susțin că arderea este generalizată la mansardă, cu propagare de la mansardă la etajul 3.

La aproximativ trei metri se află și case. Se acționează în mod preponderent cu autoscările, pe 3 laturi ale blocurilor.

ISU precizează că în acea zonă nu sunt hidranți, astfel că, din cauza lipsei de apă, intervenția decurge cu dificultate, nu sunt resurse de alimentare cu apă. Se va încerca alimentarea din Lacul Morii. Au fost trimise încă cinci autospeciale de stingere și trei motopompe.

VEDEȚI AICI FOTOGRAFII ȘI FILME DE LA FAȚA LOCULUI

NICIUN COMENTARIU