29.1 C
București
joi, 25 iulie 2024 - 14:59
No menu items!

Handbalistele noastre, învinse de echipa Germaniei

spot_img

Dezamăgire pentru iubitorii handbalului. Echipa naţională de handbal feminin a României a fost învinsă, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), în ultimul meci din grupa principală II a Campionatului European din Serbia şi a ratat şi ultima şansă de a juca pentru locurile 5-6.

Meciul cu Germania, ultima şansă a României de a termina în primele şase echipe din Europa, a început într-o sală aproape goală, în care se aflau şi câţiva fani români, îndeajuns de curajoşi să lupte cu intemperiile, dar şi cu tristețea ratării cursei spre medalii, pentru a ajunge la Novi Sad.

Germania a deschis  meciul, prin Steinbach, România a ratat două atacuri consecutive, iar Hubinger a mărit la 2-0 (min. 3). Antrenorul Tadici s-a enervat şi a schimbat-o rapid pe Tolnai, cu Ungureanu.

Au urmat însă alte trei atacuri ratate de tricolore, primul gol fiind marcat de România în minutul 6, de Stanca. Brădeanu a ratat egalarea în minutul 10, cu aruncare peste poartă de la 7 metri, iar Hubinger a dus scorul la 4-2 în atacul următor. România nu a găsit soluţii în ofensivă, meciul a continuat cu Germania apărându-se solid şi marcând. Până la pauză jocul tricolorelor nu a mai adus vreo satisfacţie, 16-9.

D.M.