19.9 C
București
joi, 11 august 2022 - 5:14
No menu items!

UPDATE. Grav accident în Maramureș. Un autocar scăpat de sub control a intrat în gardul unei case. 8 persoane, duse la spital

spot_img

UPDATE. 8 persoane au fost transportate la spital. Restul persoanelor implicate în accident au fost preluate de un autocar, pus la dispoziție de autoritățile locale, urmând a fi cazate la o pensiune din zonă.

Știrea Inițială

Un grav accident rutier s-a produs, marți după-amiază, pe DN 18, în județul Maramureș. Din primele date, șoferul unui autocar a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autocarul în gardul unei case.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 18, în zona localității Moisei, județul Maramureș.

Conducătorul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case.

În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului. Din acest motiv, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, precizează sursa citată.

IGSU a transmis că 51 de persoane au fost implicate în evenimentul rutier.

Din primele informații, sunt 6 victime, dintre care 1 persoană în stop cardio- respirator, 3 persoane au fost transportate la CPU Borșa și 2 persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

                                                                                                                  Adina Silav