28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:48
No menu items!

Gică Popescu nu mai este consilier onorific la Guvern

spot_img

Gică Popescu și-a încheiat mandatul de consilier onorific la Guvern, de coordonare a Comitetului interministerial pentru EURO 2020. Cele 4 meciuri pe care le va găzdui România vor avea loc peste numai câteva zile, astfel că activitatea comitetului nu se va mai justifica.

Gică Popescu a anunțat că ultima întâlnire a Comitetului Interministerial pentru organizarea EURO 2020 tocmai s-a încheiat, iar pentru el ”a fost o onoare și o provocare să coordonez cel mai interesant și mai complex proiect sportiv organizat de România”.

”Prima ședință a fost în februarie 2018. Au fost zeci de ședințe. Dincolo de numărul lor, le țin minte pe fiecare.

În cariera mea, pe lângă trofeele interne și internaționale câștigate cu echipele de club, și cele 116 meciuri pentru echipa națională, mă voi mândri mereu cu faptul că am contribuit ca țara noastră și Bucureștiul să fie la un nivel înalt, in rândul țărilor și al orașelor care vor găzdui acest turneu final de Campionat European.

Am lucrat în acești 3 ani și jumătate alături de reprezentanții Guvernului, ai Companiei Naționale de Investiții și de partenerii săi, ai Federației Române de Fotbal și Primăriei Capitalei.

Tuturor, le mulțumesc!”, este mesajul lui Gică Popescu.