24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:03

Războiul dintre Orban și Cîțu pentru șefia PNL se duce “la baionetă” în filiale. Un membru al sectorului 4 acuză presiuni

spot_img

După scandalul iscat în filiala sector 5 a PNL, un consilier de la Guvern acuzându-l pe șeful acestei filiale, Cristian Băcanu, de presiuni pentru ca membrii de partid să aleagă în ce tabără sunt, un alt membru de partid, din filiala sector 4, condusă de deputatul Pavel Popescu, acuză aceleași presiuni. Bianca Medruț a ales să scrie pe rețeaua de socializare cum i-a fost impus, de la partid, să aleagă tabăra Cîțu, pentru că altfel “nu va avea niciun viitor politic și mai bine stă acasă”.

Bianca Medruț povestește cum de doi ani, de când e membru PNL, a participat și a muncit alături de colegii ei din filiala sector 4 la trei campanii. Miercuri, după ce și-a schimbat poza la profil cu #tabaraOrban (#teamOrban), a fost chemată în biroul președintelui PNL sector 4.

În accepțiunea președintelui PNL Sector 4, domnul Pavel Popescu, am ales tabăra greșită sau pierzătoare, cum îi place să o numească. Presiunile în cadrul organizației sunt cauzate de faptul că președintele susține alt candidat, în persoana domnului Florin Cîțu, iar restul oamenilor din conducerea filialei Sector 4 îl susțin pe actualul președinte PNL, domnul Ludovic Orban.
Deși marea bătălie se da între oameni cu experiența și vechime, presiunile au ajuns până la cei mai tineri dintre noi. După ședința TNL Sector 4, din data de 8 iunie a.c., am fost invitată în biroul domnului președinte, Pavel Popescu, să discutăm. Dânsul mi-a adus în vedere faptul că trebuie să îmi asum o poziție, iar consecințele vor fi pe măsura alegerii mele. Eu luasem oricum decizia de a mă situa în echipa care îl susține pe actualul președinte al PNL, domnul Ludovic Orban (…)
Aseară am fost anunțată, de către domnul președinte Pavel Popescu de faptul că:
„Lucrurile se vor schimba în cadrul companiei și vei avea nevoie de mine”.
Dacă vei vota împotriva mea, nu vei avea niciun viitor politic sau mai bine stai acasă”.
Acestea sunt doar câteva dintre replicile pe care mi le-a adresat domnul președinte, actualmente deputat. Nu am de ce să mint, mi-am făcut curaj să expun public ceea ce trăiesc din 30 mai până-n prezent. M-am alăturat colegilor care și-au expus public povestea în cadrul căreia au împărtășit prin ceea ce trec datorită faptului că-l susțin pe domnul Ludovic Orban, nu pe celălalt candidat.
Eu sunt foarte dezamăgită de postura în care am fost pusă. Cert e că nu pot avea încredere în oamenii care sunt în stare să manipuleze și să șantajeze doar pentru a primi susținere.
Pe aceasta cale, vreau sa îmi arăt încă o data susținerea pentru omul în care cred, iar acesta e Ludovic Orban. Cum ar spune el însuși „Să înceapă festivalul democrației”!