17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:17
No menu items!

George Simion de la AUR a vrut să facă LIVE de la Cotroceni: „Iohannis ne-a zis că nu știe niciun Orban”

spot_img

George Simion, copreședintele AUR, a vrut să facă LIVE de la consultările cu Klaus Iohannis, dar nu a fost lăsat de angajații de la Cotroceni. Simion a pornit un live imediat dupa consultări.

„Avem rugămintea să nu mai filmați”, îi transmite ofițerul de la Palatul Cotroceni lui George Simion, care filma în direct pe Facebook.

După o oră, Simion a intrat in live imediat după ieșirea din clădirea Palatului Cotroceni.

 

„Avem impresia că suntem consultați de formă. Am venit cu o propunere suficient de clară pentru România, să trecem peste iarnă și poate să trecem și peste primăvară. Am venit cu un Guvern de specialiști. Am avut discuții și cu cei de la alte forțe parlamentare. Domnul Iohannis ne-a spus că nu știe niciun domn Orban, doar pe consilierul lui, pe domnul Leonard Orban și nu știe de vreun lider politic cu numele de Orban, dar noi credem că o variană de Guvern de specialiști condusă de un premier independent poate să treacă țara și peste iarnă și peste greutăți, așa că am venit cu soluții. Mai rămâne ca să fie deschis președintele Iohannis la aceste soluții și primul semn că este deschis e să îi ceară demisia lui Florin Cîțu“, a precizat George Simion.

M. Nedelcu