26 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 20:19
No menu items!

GALERIE FOTO / CJ Sibiu a cărat 6 tone materiale în Munții Făgăraș cu elicopterul președintelui CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca

spot_img

Elicopterul președintelui CJ Caraș Severin, Romeo Dunca, a fost închiriat de Consiliul Județean Sibiu pentru a căra 6 tone de materiale în Munții Făgăraș, unde vor fi trasate noi trasee. Romeo Dunca a fost suprins, zilele trecute, ca pilot al propriului elicopter, în timp ce ducea la o nuntă  de romi mirele și mireasa.

Consiliul Județean Sibiu a postat pe Facebook imagini cu materialele cărate de elicopter, pentru trasarea noilor marcaje în Munții Făgăraș.

Elicopterul a făcut 9 zboruri, iar stâlpii, precum și materialele de semnalizare și fixare, au fost descărcați în șapte puncte situate la peste 2.000 de metri altitudine – Portița Avrigului, Șaua Scării, Șaua Cleopatra, Șaua Lăițel, Șaua Caprei, Cabana Podragu și Vârful Mircii.

Din imagini se vede că elicopterul închiriat de CJ Sibiu este chiar cel al actualului președinte al CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca. El a fost suprins, zilele trecute, ca pilot al elicopterului său, în timp ce îi transporta pe Leo Magnatu și mireasa lui, Izabela, la nuntă, în Banat.

 

Marilena Nedelcu