15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 4:10
No menu items!

Gafă a ministrului Apărării. A postat o fotografie cu parole de acces ale unui call center al Armatei

spot_img

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a postat, marți seară, pe Facebook mai multe fotografii printre care și una în care apar mai multe parole de acces la o videoconferință, la un laptop, dar și la o adresă de e-mail. 

Nicolae Ciucă a postat mai multe fotografii în care relata că împreună cu colegii parlamentari din comisiile de apărare a vizitat, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

„Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României. Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă”, scria Ciucă pe Facebook alături de mai multe fotografii.

Doar că ministrul Apărării nu a împărtăşit doar imagini cu parlamentarii şi cu ofiţerii de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, ci şi un whiteboard, o tablă albă folosită pentru prezentări, cu mai multe parole.

Fotografia respectivă a fost ștearsă de ministru câteva ore mai târziu.