17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:39
No menu items!

Gabriel Simion, fotbalistul comparat cu Steven Gerrard a părăsit FCSB

spot_img

Gabriel Simion, mijlocașul central comparat cu Steven Gerrard, a plecat de la FCSB, înaintea amicalului câștigat de vicecampioana României cu Chindia Târgoviște, scor 3-1. Mijlocașul nu s-a aflat pe lista jucătorilor folosiți de Dinu Todoran la amicalul jucat la Berceni, toate acestea deoarece fotbalistul s-a înțeles cu noua sa echipă.

Mijlocașul Gabriel Simion, în vârstă de 23 de ani, a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB, la Aris Limassol, formație din Cipru, care a promovat în prima ligă la finalul sezonului 2020 – 2021.

FCSB a luat decizia să renunțe la serviciile lui Gabriel Simion în această vară, toate acestea deoarece Gigi Becali nu l-a mai dorit la echipă și chiar l-a umilit la ultimele meciuri jucate de formația roș-albastră în sezonul precedent.

Gabriel Simion a adunat 23 de meciuri în tricoul FCSB-ului, fără vreo reușită. Mijlocașul central este cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro, iar acesta mai are contract cu formația roș-albastră până în vara anului 2022.