5.1 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 1:25
No menu items!

Ce înseamnă Luna Nouă în Rac și ce ne aduce acest eveniment astral

spot_img

 

Îți cauți jumătatea, vrei să-ncepi noi proiecte, sau vrei să plantezi o floare? Momentul oportun pentru toate acestea, vine pe data de 10 iulie, când Luna Nouă ne vizitează și intră în semnul zodiacal al Racului. Luna Nouă este simbolul începuturilor și este considerat momentul perfect pentru transmiterea intențiilor către Univers, așa că, nu mai sta pe gânduri și află cum te poți pregăti pentru acest moment astral! 

Luna Nouă sau Crai Nou, așa cum este denumită în popor, este faza lunii în timpul căreia Luna, se află între între Pământ și Soare, cu fața spre noi, dar în întuneric, și apare ca o semilună subțire sau poate să nu fie vizibilă deloc.

Luna Nouă în Rac, care va avea loc spre dimineața zilei de 10 iulie, este un  moment bun să  ne respectăm sentimentele profunde, intuiția, să începem proiecte pe termen lung, să ne dedicăm obiectivelor personale care pot exprima energia pozitivă a Racului.

Tot ce se începe de Lună Nouă este sortit câștigului. Luna Nouă aduce energia noilor începuturi și creativitate. Cu ajutorul energiei Racului, avem șansa de a face schimbări importante în viața noastră, de care vom beneficia cu mult după încheierea acestui ciclu lunar.

Este momentul perfect pentru începerea unei relații de dragoste și timpul pentru a lăsa în urma vechiul și a face loc pentru nou.

Se spune că atunci când apare Crai Nou, îți vei visa ursitul, pentru asta trebuie să ieși în fața Lunii, să te inclini de trei ori și să-i spui: “Lună dragă, Lună nouă, dă-mi să beau apă de rouă. Lună dragă, draga mea – arată-mi perechea mea !“

Un alt ritual străvechi, de Lună Nouă, este să-ți scrii dorințele pe o hârtie, să o arzi și să arunci cenușa spre Lună.

Craiul Nou în Rac va fi influențat cel mai mult de aspectele formate de Venus cu Marte, Saturn și Uranus. Opoziția planetei Venus cu Saturn, ne va restricționa emotivitatea, dându-ne un aer de distanțare, de răceală a sentimentelor, putând provoca conflicte în familie.

Efectele acestei Luni Noi se vor face simțite în următoarele patru săptămâni, până la viitoarea Lună Nouă din 8 august.