4.8 C
București
luni, 12 aprilie 2021 - 9:46

Gabi Luncă, depusă la Romexpo. Înmormântarea va avea loc marți

Trupul neînsufleţit al marii artiste, cântăreața de muzică lăutărească, Gabi Luncă, va fi depus luni după-amiază, la Romexpo, pentru ca familia şi cei care au iubit-o să-şi ia “Rămas Bun” de la ea, în cadrul unei ceremonii speciale.

Trupul neînsufleţit la marii soliste a fost ridicat luni, 5 aprilie, de la morga Spitalului Judeţean Ilfov de către membrii familiei şi va fi depus, începând cu ora 17.00, la Romexpo, la sala Bisericii Renovatio.

„Ne luăm cu toţii Adio! De la mama mea! Nu am crezut nici o clipă că o să o pierdem aşa. Am tot sperat până în ultimul moment că va veni acasă, pe picioare, sănătoasă. Suntem doar familia împrejurul ei şi fraţii noştri în credinţă şi pastorii, pentru un ultim omagiu”, a declarat Rebeca Onoriu, în lacrimi, în exclusivitate pentru Click!

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de ani, după ce s-a luptat cu virusul Covid-19 timp de trei săptămâni, la Spitalul Judeţean Ilfov, la doar câteva ore distanță de bunul ei prieten, artistul Nelu Ploișteanu, și el răpus de Covid.

Înmormântarea va avea loc marţi, la Cimitirul Dămăroaia.