11.3 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 21:54

Fostul premier Mihai Tudose, internat cu infarct. Starea sa este bună și stabilă, după ce a fost operat la Institutul C.C. Iliescu

spot_img

Fostul premier Mihai Tudose, dus de urgenţă la spital, după ce a suferit un infarct/ Ministrul Sănătăţii: Tudose este stabil. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în pericol

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital, după ce ar fi suferit un infarct, au precizat pentru MEDIAFAX surse din ProRomânia.

„Mihai este în Bucureşti. Nu s-a simţit bine şi a chemat ambulanţa. Este vorba despre o suspiciune de infarct”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din interiorul ProRomânia.

Deputatul Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

Deputatul Pro România Gabriela Podaşcă a declarat că Mihai Tudose era, în momentul în care i s-a făcut rău, cu Victor Ponta şi cu Nicolae Bănicioiu, ultimul acordându-i fostului premier primul ajutor, înainte ca ambulanţă să ajungă şi să îl transporte la spital.

„Nu am multe detalii. Eu nu eram cu ei, eram la sediu. Din câte am înţeles domnul Ponta era împreună cu domnul Tudose şi cu alţi câţiva colegi. La un moment dat i s-a făcut rău, domnul Bănicioiu i-a acordat primul ajutor. A fost chemată o ambulanţă şi în momentul de faţă este la spital. Nu cunosc alte detalii legate de procedurile care se întâmplă în momentul de faţă”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Gabriela Podaşcă.

Fostul premier Mihai Tudose i s-a făcut rău înainte cu o oră de conferinţa Pro România, în care se anunţa candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Mihai Tudose figurează pe listă.

SORINA PINTEA, DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A FOSTULUI PREMIER

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi seară că fostul premier Mihai Tudose este „în acest moment stabil”, după ce i-au fost montat două stenturi în urma infarctului extins suferit în cursul zilei.

„Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenţionale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viaţa lui a fost pusă în pericol, pentru că orice pacient cu infarct are viaţa pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea.

Ea a mai spus că fostul premier este în salon şi va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital, după ce ar fi suferit un infarct, au precizat pentru MEDIAFAX surse din ProRomânia.

Valeriu Motoc