16.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 16:38

Trebuie să fim foarte atenți. Să nu ne mai aruncăm în mreaja amăgirii minții! / VIDEO

spot_img

Diavolul și-a schimbat tactica! Noi nu mai trăim vremea martirilor, nu stă nimeni să fiarbă cazanul și să te bage în smoală, acum smoala ți-o fierbi tu singur!

Noi divorțăm de 5-6 ori, noi ne abandonăm copiii sau nu îi naștem. Pentru că tot aud sloganul acela, care este pe buzele tuturor: “Copii fără părinți!”, dar nu există copii fără părinți, există mame fără conștiință!

Părintele Cleopa avea o poezioară pe care o recita tare când veneau autocarele cu oameni la el. Suna așa: “Care mamă vrei să spui, își omoară al său pui?/ Balauroaica, tigroaica / Numai mama cea creștină s-a făcut de tot haină!/ Și își omoară copilașii, ca să nu-și mai vadă nașii!”

În înțelepciunea lui, Bătrânul  Cleopa, la mintea și la priceperea lui, prin poezia aceea simplă, populară, acea satiră morală, știa să trezească la realitate. Și mamele aveau atâta simplitate și atâta conștiință să nu facă lucrul acesta!

Noi nu realizăm ce ni s-a întâmplat în acești 30 de ani care au trecut de la Revoluție. Am fost spălați pe creier de această libertate care a ajuns mai periculoasă decât cel de-al Doilea Război Mondial.

În statisticile celui de-al Doilea Război Mondial, marele bolșevic Stalin, nebunul secolului XX, a reușit să omoare 10 milioane de creștini.

Iată, noi, într-o democrație modernă, cu drepturi europene, cu drepturile omului, cultură multă, școală înaltă, descoperiri științifice, am reușit să ucidem 25 de milioane de suflete în care nu s-a tras măcar un glonte! Nu s-a scos o sabie din teacă, nu s-a aruncat un proiectil, nu s-a tras măcar un cartuș. Ci copiii noștri s-au dus și au făcut medicină, dar nu au făcut obstetrică-ginecologie pentru a scoate un geniu, ci au făcut pentru a deveni criminali plătiți. Sună urât și greu, dar este adevărat. Câți medici din aceștia nu s-au îmbogățit umplând coșurile de gunoi ale ginecologiilor cu suflete nevinovate?!? și sufletele acelea strigă la Dumnezeu!

Părintele Cleopa spunea așa: “Că nu păcatul în sine contează, ci faptul că i-am lipsit de Lumina lui Hristos!” Mai întâi, că le-am luat dreptul de a vedea soarele, roua, florile, cerul, stelele, copacii înfloriți, natura, apa, viața, i-am lipsit de toate acestea pe pruncii noștri din pântece!

I-am și lipsit de Lumina lui Dumnezeu! Niciodată un animal necuvântător nu se va purta ca un om, pentru că animalele nu se poartă ca noi, se iubesc, nu se omoară între ele. Noi ne omorâm între noi, noisuntem diabolici și ne-am luat titlul de om, dar ne purtăm așa cum spune Psalmistul David “omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.”

Un animal își apără puiul! Noi nu suntem la nivelul acesta. Noi suntem criminali în serie cu titulatură de creștini ortodocși, Fii al Luminii și ai Iubirii! Trebuie să fim foarte atenți! Să nu ne mai aruncăm în mreaja amăgirii minții!

VIDEO AICI