11.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 23:53
No menu items!

Fostul prefect de Gorj, interzis la volan jumătate de an: „Vă asigur că o să conduc”

spot_img

Fostul prefect de Gorj nu mai are voie să urce la volan timp de jumătate de an. Este concluzia psihiatrilor care l-au evaluat la solicitarea Poliției. Însă Dan Ilie Morega vrea să ceară o contraexpertiză, fiind convins că va conduce din nou peste doar o lună.

Dan Ilie Morega (78 de ani) a fost externat, miercuri, din Secția de Psihiatrie a Spitalului din Târgu Jiu, după ce a fost supus examenului solicitat de polițiști. 

Comisia de expertiză a stabilit că fostul prefect al județului Gorj are discernământul diminuat și nu are dreptul de a se urca la volan.

Astfel, Morega nu mai are voie să conducă cel puțin pentru următoarele 6 luni, când poate să revină la o reevaluare.

Morega vrea însă o contraexpertiză.

„«Sunteți foarte bine, dar, părerea noastră, pentru că ați fost stresat de ei, este ca 6 luni să nu conduceți și să luați niște medicamente». Nu le iau, dar după o lună vă asigur că o să conduc”, a spus fostul prefect.

Fostul prefect și parlamentar de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost internat în urmă cu două zile la secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce a fost prins, de 4 ori la volan, deși avea dreptul de conducere anulat.

Săptămâna trecută a fost filmat conducand o mașină cu girofar. Atunci a declarat că ar fi agent secret și se află într-o misiune specială.

                                                                                                       Adina Bucur Silav