3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 18:34
No menu items!

Fosta soție a lui Condrea: Era agent SIE. A fost filat. Avea protecție de la DIPI

spot_img

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Marilena Georgescu, a făcut declarații incendiare, în fața Tribunalului București, după un termen din procesul privind custodia copilului.

Laura Georgescu a declarat că fostul ei soț era filat, așa cum a fost toată familia ei, înainte și după 1990, pentru că tatăl ei a fost ofițer MapN și se afla în anturajul familiei Ceaușescu. De altfel, ea a spus că, la cununia lor civilă, în 5 iulie 1999, au fost invitați mulți ofițeri din structurile de Armată și de informații, arătând în acest sens și o fotografie în care apare fostul ofițer „0215” Damian Iancu.

Femeia a mai spus că Dan Condrea nu a mai sunat-o de ani de zile, după divorț, ci punea pe cineva să vorbească cu ea. Astfel, și duminică, în ziua morții lui Dan Condrea, a fost sunată de „agentul CIA Brândușa Constantin” și amenințată că va avea de suferit dacă nu se oprește cu declarațiile.

Fosta Laura Condrea a dezvăluit că Hexi Pharma și Dan Condrea beneficiau de protecție de la Departamentul de Informații și Protecție Internă, mai exact de la „Alexandru Velciu, căruia îi plătea TVA la mașini”. În plus, protecția venea încă din 2006 de la comisia de sănătate din Camera Deputaților, unde a dat de înțeles că Dan Condrea dădea mită.

„Dan Condrea era agent SIE”, a mai spus Laura Georgescu. „L-am întrebat și nu mi-a răspuns ferm nici că este nici că nu este, de unde am tras concluzia că este agent SIE”, a spus Laura Georgescu.

Andrei Tudor