17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:28
No menu items!

Florin Cîțu: „Le spun românilor că liberalii vor fi la guvernare opt ani”

spot_img

Premierul Florin Cîţu susţine că liberalii vor fi la guvernare opt ani şi de aceea face reforme, pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla. „După 30 de ani de socialism cu față umană și 45 de ani de comunism, este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism”, a declarat premeirul marți dimineața în cadrul unui interviu la Radio Guerilla.

„Această guvernare are rolul de a ne asigura că vom guverna România cel puţin opt ani. De aceea, fac aceste reforme. Vreau să le spun românilor că liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea fac aceste reforme astăzi, de aceea e nevoie este nevoie de aceste reforme astăzi şi le putem face ca să ne asigurăm guvernarea cel puţin opt ani. O guvernarea liberală pentru România opt ani va arde foarte multe etape, etape pe care trebuia să le ardem în anii ’90 şi nu le-am ars”, a declarat Florin.

„Vreau să creăm pentru România cel puţin opt ani de zile de liberalism. Avem nevoie de asta după 30 de ani de socialism cu faţa umană şi 45 de comunism, avem nevoie de liberalism cel puţin opt ani. Vom aşeza România şi economia pe o direcţie care nu o să mai poată să fie destabilizată aşa uşor după aceea”, a afirmat premierul Cîţu.

Premeirul Cîțu are în plan să candideze la o funcție de conducere în PNL și a lăstat de înțeles că nu se lasă intimidat de declarația lui Ludovic Orban „Sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”.

„Am spus că experiența mea, acumulată ca premier, ministru al finanțelor, parlamentar, poate contribui la dezvoltare, ca PNL să rămână un partid important. Bineînțeles că voi candida la o funcție în congres. Sunt multe funcții supreme”, a mai declarat Florin Cîțu, la Radio Guerrilla.