10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 15:31
No menu items!

Filosofia lui Ciolacu

spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, referindu-se la criza politică și la modul în care aceasta ar putea fi soluționată că face un apel la toți liderii politici cu reprezentare parlamentară să ia o decizie, pentru că deja întind prea mult răbdarea românilor. “Întotdeauna, cea mai proastă decizie este când nu iei nicio decizie“, a spus Ciolacu. 

Marcel Ciolacu a încercat, de fapt, să-l citeze pe fostul președinte american Theodore Roosevelt (1901 – 1909) celebru pentru această teorie. “În cazul tuturor deciziilor, cel mai bun lucru este să faci ceea ce trebuie şi e bine, urmează apoi, în ordine, să faci ceea ce nu e bine, iar lucrul cel mai rău cu putinţă este să nu faci nimic. La urma urmei, dacă faci ceva ce nu e bine, poţi măcar să înveţi”, a spus Theodore Roosevelt. 

Cât despre o soluție din partea sa, Marcel Ciolacu a precizat că are în continuare discuții cu premierul desemnat Nicolae Ciucă.

“Am discuții în continuare cu premierul desemnat. Am aceleași așteptări ca și românii: să deblocăm această criză politică.

Prima propunere a PSD a fost să avem un guvern de tehnocrați, care să conducă țara până la alegerile generale interimare (…)Este o variantă ca Nicolae Ciucă să conducă un guvern de tehnocrați. Eu iau în considerare toate variantele.

Nu condiționez pe nimeni cu nimic, cred că răbdarea românilor se apropie de sfârșit și liderii politici trebuie să ia niște decizii.”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Raluca Dan