15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 2:24
No menu items!

Fetiță de patru ani ascunsă într-o geantă, descoperită în avion

spot_img

O femeie a fost arestată luni la sosirea pe aeroportul Paris-Roissy după ce a călătorit într-un zbor al companiei Air France, de la Istanbul, cu o fetiță de 4 ani ascunsă într-un bagaj de mână.

Tânăra, a cărei naționalitate nu a fost specificată, „locuia în mod regulat în Franța” și „ar fi demarat procedura de adopție a respectivei fetițe din Haiti”, a indicat o surse de la aeroport.

„Ea a fost, după cât se pare, în zona de tranzit din Istanbul și a trecut de controale, alături de fetiță, până când i-a fost refuzată îmbarcarea cu aceasta”, a povestit aceeași sursă. Tânăra femeie ar fi „decis atunci să ascundă copilul într-un bagaj de mână și să ia alt zbor după achiziționarea unui alt bilet”. „Odată aflată în interiorul avionului, ea și-a pus bagajul de mână la picioare, sub o cuvertură, însă fetița a vrut să meargă la toaletă și a fost remarcată de pasageri,” a explicat sursa.

Tânăra femeie a fost plasată în arest, însă instanța a decis neînceperea urmăririi penale, potrivit sursei de pe aeroport. Femeia și fata așteptau încă pe aeroportul din Roissy, miercuri, până când autoritățile își vor finaliza anchetele.