Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, va deveni tată

Cântăreţul Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi soţia sa, modelul Behati Prinsloo, vor deveni pentru prima dată părinţi în acest an.

Modelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, potrivit unor surse citate de Eonline.com.

Adam Levine, în vârstă de 36 de ani, şi Behati Prinsloo, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2014, în oraşul Cabo San Lucas din Mexic. Ulterior, solistul Maroon 5 a vorbit despre dorinţa sa de a-şi întemeia o familie cu celebrul “înger” al casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, “Songs About Jane”, în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului “American Horror Story”. Totodată, starul a debutat pe marile ecrane în drama romantică “Begin Again” (2013), unde a jucat alături de Keira Knightley.

 

NICIUN COMENTARIU