9.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 1:59

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, va deveni tată

spot_img

Cântăreţul Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi soţia sa, modelul Behati Prinsloo, vor deveni pentru prima dată părinţi în acest an.

Modelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, potrivit unor surse citate de Eonline.com.

Adam Levine, în vârstă de 36 de ani, şi Behati Prinsloo, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2014, în oraşul Cabo San Lucas din Mexic. Ulterior, solistul Maroon 5 a vorbit despre dorinţa sa de a-şi întemeia o familie cu celebrul “înger” al casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, “Songs About Jane”, în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului “American Horror Story”. Totodată, starul a debutat pe marile ecrane în drama romantică “Begin Again” (2013), unde a jucat alături de Keira Knightley.