6.9 C
București
marți, 27 februarie 2024 - 6:34
No menu items!

FBI a percheziţionat locuința Paulei Broadwell

spot_img

paula broadwell

FBI a percheziţionat, în cursul nopţii de luni spre marţi, casa Paulei Broadwell, femeia care a avut o relație extraconjugală cu generalul David Petraeus, relație în urma căreia acesta din urmă a demisionat săptămâna trecută din fruntea CIA.

Potrivit Charlotte Observer, agenții FBI au ridicat mai multe cutii cu diverse obiecte și documente şi au făcut fotografii în locuinţa din Charlotte (Carolina de Nord) a familiei Broadwell, unde Paula Broadwell nu a mai venit de la anunţarea demisiei lui David Petraeus.

Cazul a ajuns în atenţia FBI după ce o femeie originară din Tampa, Florida, Jill Kelley, a reclamat primirea unor mesaje de amenințare, care au condus la Paula Broadwell. Mesajele o acuzau pe Jill Kelley de flirt cu generalul, iar echipa FMI a descoperit e-mailuri cu tentă sexuală explicită schimbate între Petraeus şi Paula Broadwell, care făceau dovada legăturii dintre cei doi.

Petraeus şi Paula Broadwell au fost audiaţi separat, dar împotriva lor nu a fost reţinută nicio culpă penală, FBI stabilind că aventura celor doi nu prezintă niciun risc la adresa securității naționale, deşi în posesia Paulei Broadwell au  fost găsite materiale clasificate.