7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 2:58
No menu items!

Familia Regală din România va participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Alte oficialități: Joe Biden, Împăratul Naruhito al Japoniei și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

spot_img

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi ASR Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a”, se arată, marţi, într-o postare pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Alte detalii vor fi comunicate în perioada următoare.

Președintele american Joe Biden, Împăratul Naruhito al Japoniei și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se numără printre liderii care au confirmat că vor participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a care vor avea loc pe 19 septembrie la Catedrala Westminster Abbey din Londra, la ora locală 11, după cum a anunțat Familia Regală britanică.

Sute de președinți și premieri, precum și foști de șefi de stat și de Guvern, sunt așteptați să participe la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii care a decedat, joi, la vârsta de 96 de ani, după ce a condus Regatul timp de 70 de ani.

 D.Constantin