13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:16
No menu items!

Facturile la utilități pot fi plătite, fără comision, prin platforma Ghișeul.ro

spot_img

Utilizatorii Ghişeul.ro pot plăti și facturile pentru utilităţi, cu zero comision la tranzacţii, a anunţat Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR).

Începând de luni, cei peste 130.000 de clienţi ai Apa Nova, persoane fizice şi persoane juridice, pot plăti cu cardul, pe Internet, taxele pentru furnizorul de utilităţi.

Astfel, utilizatorii Ghişeul.ro pot accesa, numai după autentificare, o nouă secţiune de plăţi – ‘Utilităţi’ – unde se regăsesc plăţile pentru serviciile Apa Nova.

“Utilizatorii au acum la dispoziţie plata online pentru serviciile Apa Nova. Ghişeul.ro este singura platformă de plăţi online pentru amenzi, taxe şi servicii publice care nu percepe comision. Facem apel către cetăţeni şi companii să utilizeze acest serviciu şi să nu se lase înşelaţi de site-urile care folosesc facilităţile Ghişeul.ro pentru a percepe comisioane de până la 50 de lei la fiecare plată”, a precizat Octavian Oprea, preşedintele ADR.

Ghişeul.ro facilitează mai multe tipuri de plăţi: impozite şi taxe locale, amenzi, taxele pentru permisul de conducere, certificate de înmatriculare, paşapoarte.

Platforma Ghişeul.ro a ajuns la 1.078.323 de utilizatori şi a procesat aproape două milioane de tranzacţii, în valoare de 820.636.007,31 de lei.

                                                                                                                  Adina Silav