19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 7:57
No menu items!

Emil Boc are contracandidat la primărie chiar un coleg de partid. Sabin Sărmaș: „20 de ani sunt prea mulți și Clujul are nevoie să treacă la alt nivel”

spot_img

Edilul Emil Boc are contracandidat la primărie chiar un coleg de partid. Deputatul PNL Sabin Sărmaș ar urma să candideze pentru Primăria Cluj Napoca, anunță Actual de Cluj.

„20 de ani sunt prea mulți și Clujul are nevoie să treacă la alt nivel”, a comentat Sărmaș pentru ziarul clujean, fără însă să-și dezvăluie strategia politică în sensul acesta. „Voi avea în scurt timp o prezentare oficială a planului meu politic” s-a limitat acesta să răspundă când a fost chestionat dacă va intra în competiție cu Emil Boc pentru Primărie.

 Sabin Sărmaș a avut mai multe poziții, în ultimii doi ani, care l-au plasat în contradicție cu liderii administrației clujene, cea mai vehementă fiind expusă joi. Sărmaș l-a criticat deschis pe primarul Emil Boc pentru atitudinea avută în Consiliul Local față de reprezentanții mediului cultural.

Sabin Sărmaș este în relații apropiate cu vechea gardă liberală – mulți dintre ei acum parte din Forța Dreptei – însă nu doar cu liberalii. El ar putea avea susținere inclusiv din zona PSD și USR.

Deputatul liberal clujean Sabin Sărmaș,  IT-ist de profesie,  este președintele Comsiei de IT din Camera Deputaților. El a fost șeful Autorității pentru Digitalizarea României, iar în 2022 a condus din postura de președinte cea mai importantă Conferință internaționalp de IT&C, a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT) de la Geneva.

D.Constantin