2.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 17:07
No menu items!

Efectul intrării PSD la guvernare: Patru primari PNL se întorc în echipa PSD

spot_img

Patru primari care au fost aleși din partea PNL „se întorc” la PSD, a anunțat liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina. Cei patru edili din Giurgiu au fost la PSD anterior intrării PNL la guvernare, când au ales să treacă în barca liberalilor.

„Când au trecut la PNL li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare”, a declarat șeful PSD Giurgiu, Marian Mina.

Este vorba despre primarul comunei Comana, Aurel Enache şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani.

„Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu «pedepsirea» celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, a mai declarat Mina.

PNL Giurgiu îi cere lui primarului din Comana, Enache Aurel-Florian, să demisioneze din funcție, având în vedere că în curând la nivelul județului Giurgiu vom avea loc alegeri locale parțiale în minim două comune ale căror primari ai PSD își vor pierde mandatele din cauza unor flagrante încălcări ale legii.

Șeful PNL Giurgiu, Dan Motreanu, arată că deși primarul din Comuna nu s-a implicat în susținerea PNL, administrația județeană liberală i-a onorat solicitările legale, pentru că primarul ar fi avut și pretenții „care depășeau relația legală de ordin administrativ”.

E. Stan