19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 6:33
No menu items!

Edilul din Beleți-Negrești, unde a luat foc Primăria, a fost găsit în șoc hipotermic

spot_img

Edilul comunei Beleți-Negrești, din județul Argeș, care fusese dat dispărut la câteva ore după ce sediul Primăriei a fost cuprins de un incendiu, care ar fi fost provocat intenționat, a fost găsit. Primarul a ajuns la spital cu hipotermie.

Din primele informații, se pare ca edilul a găsit marți seară, în apropierea unui mall din Pitești, în stare de hipotermie. Primarul ar fi spus că a căzut accidental în apele râului Argeș, relatează Ştirile Pro Tv.

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat. Nu are arsuri, are nişte leziuni legate de bandajul care-i fusese făcut pentru fractură de claviculă”, a declarat medicul Marius Pascu, şef UPU Argeş.

Agent şef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânţ al IPJ Argeş, a declarat că edilul afost identificat pe raza municipiului Piteşţi.

”Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, urmând că după ce va primi îngrjiri să fie condus la sediul poliţiei oraşului Topoloveni, pentru audieri şi clarificarea tuturor aspectelor în care a fost implicat”, a explicat Popa.

Mihai Marin, edil al comunei Beleţi-Negreşti, a fost dat dispărut de familia sa, după ce, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00, un incendiu a cuprins sediul Primăriei din Beleţi-Negreşti.

Flăcările s-au extins la etajul 1 şi la acoperişul sediului Primăriei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, cuprinzând şi anexa în care se afla arhiva, cu o suprafaţa de 100 de metri pătraţi. În interiorul construcţiilor au ars mai documente. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor “folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”.

Edilul din Beleți-Negrești a fost găsit în cursul nopţii de luni spre marţi, dar nu pentru mult timp. Primarul ar fi provocat un accident rutier, intrând cu maşina într-un cap de pod, pe Valea Jiului.

De acolo, bărbatul a fost preluat de Ambulanţă, pentru că era rănit, și a fost dus la Unitatea de primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Târgu Jiu, de unde a plecat fără acordul medicilor.

                                                                                                                    Adina Silav