7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:00
No menu items!

După succesul vaccinare+mititei, la Obor se deschide un centru permanent pentru imunizare

spot_img

După ce ideea de a oferi mici gratis după vaccinare a prins bine la bucureșteni, primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a decis ca în Piața Obor să fie un centru permanent de vaccinare. „Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape”, a scris Mihai pe Facebook.

Centrul care va deveni permanent va fi deschis vineri, 18 iunie. Aici, se va folosi pentru imunizarea împotriva Covid-19 doar serul Johnson & Johnson care se administrează într-o singură doză.

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul și revenim mai devreme la Obor. Mâine deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveți nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule. Cu ajutorul lui Dan Barna, căruia îi mulțumesc, guvernul a dat o hotărâre prin care un centru din rezerva națională a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie și avem terasa cu mici aproape. Așadar, începând de mâine, vă așteptăm pe toți cei care vă doriți să vă vaccinați în cea mai mare piață din țară, piața Obor. Simplu și rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveați drum dacă apreciați produsele variate și proaspete”, a anunțat primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, 1400 de persoane s-au imunizat în două zile, iar după vaccinare s-au bucurat de o porție cu trei mici, o chiflă și muștar.

Jurnaliștii de la Reuters au făcut și ei un amplu reportaj în Piața Obor, ideea de vaccinare cu mici gratis ajungând în presa americană.