35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:08

Scandalul VIP-uri la Tribuna Oficială. Hagi și Popescu refuză să meargă la meciul de azi de pe Arena Națională

spot_img

Trimiși la tribuna a II-a a Arenei Naționale la meciul de debut din Capitală, Gică Hagi și Gică Popescu nu mai vor să meargă și în această după-amiază la confruntarea Ucraina – Macedonia de Nord, chiar dacă ar fi primit bilete la tribuna oficială, relatează Libertatea. 

Gazeta Sporturilor a dezvăluit, zilele trecute, că foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria – Macedonia de Nord, în vreme ce mai mulți politicieni, dar și șeful DNA, Crin Bologa, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale. După valul de critici primite la adresa FRF, forul european a intervenit și a anunțat ieri că „UEFA va lua legătura cu Federația din România pentru a încerca să găsească o soluție, astfel încât cât mai multe legende ale fotbalului să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiții posibile”. Lucru care s-a și întâmplat, FRF anunțând suplimentarea locurilor pentru fostele glorii ale naționalei. Doar că mai mulți jucători reprezentativi ai României au decis să nu participe la meci. În frunte cu Gică Popescu și Gică Hagi, care au refuzat categoric să primească biletele la tribuna oficială, oferite de federație.

“Nu merg astăzi la meci. Iar când voi merge, voi merge la tribuna a II-a pe locurile cumpărate de mine. Acolo mă simt minunat, printre suporteri. Când voi mai avea eu ocazia să mă bucur alături de ei la un asemenea eveniment?”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.ro.

Dorinel Munteanu a fost sunat și el să primească bilet la VIP, dar nu era hotărât dacă va participa sau nu la meci: „Voi vedea! După ce voi discuta cu Hagi și Popescu. M-a sunat cineva de la FRF, nu ştiu cine, și mi-a spus că vor să repare greșeala. Nu am băgat prea mult în seamă. Nu sunt sigur că voi merge”, a spus acesta pentru GSP.ro.