10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 14:15
No menu items!

Dosar penal pentru un bărbat care vindea Arbidol pe internet

spot_img

Un bărbat de 32 de ani din Republica Moldova, care vindea Arbidol pe internet, este cercetat penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Acesta oferea spre vânzare 11 cutii cu Arbidol, deşi medicamentul nu este autorizat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi s-au sesizat din oficiu.

”În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 32 de ani care ar fi oferit spre vânzare medicamentele, deşi nu ar fi autorizat în acest sens. Asupra bărbatului au fost găsite 11 cutii cu medicamente, care au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

OLX a anunţat, joi, că blochează şi elimină anunţurile de vânzare a medicamentelor ruseşti Arbivir şi Arbidol, după ce a sesizat o cerere extrem de mare în ultimul timp, în ciuda faptului că aceste medicamente nu sunt autorizate.

OLX a transmis că „a sesizat un interes crescut al utilizatorilor, în ultimile două luni, pentru comercializarea medicamentelor Arbidol și Arbivir”.

                                                                                                                    Adina Silav