19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 7:59
No menu items!

Doi copii, răniţi de o barieră care s-a rupt din cauza vântului puternic, la Iași

spot_img

Doi copii au fost răniți, marți, după ce o barieră de acces din apropierea unui centru comercial din Iași a cedat la rafalele de vânt și i-a lovit.

Incidentul s-a petrecut în jurul prânzului și numai unul dintre copii a necesitat transport la spital.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD. Copiii de 11 şi 17 ani au fost găsiţi conştienţi. Cel mic nu s-a ales cu răni grave, iar  mama sa a refuzat internarea.

Adolescentul de 17 ani a fost rănit uşor în zona capului. Deşi sângerarea a fost oprită, tănârul a fost transportat la spital, pe secţia de neurochirurgie, pentru investigaţii suplimentare.

„La ora 13.40 am primit un apel prin 112 la Dispecerat pentru doi adolescenți cu traumatism prin lovire în urma căderii unei bariere de acces în zona centrală a Iașului. A fost preluat un adolescent de 17 ani, cu traumatism cranio cerebral, cu o plagă contuză parietală, cu sângerare oprită, deci o plagă la nivelul capului. Era conștient și a fost transportat la UPU de la Spitalul de Neurochirurgie pentru o evaluare neurochirurgicală, sperăm însă că nu va avea nevoie de internare și că evoluția lui va fi favorabilă, așa cum s-a exprimat la evaluarea primară din pre-spital”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU/SMURD Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

                                                                                                                   Adina Silav